Nous termes en estudi (26/02/2016)

© iStock/Svitlana Niedielska

Aquest divendres, 26 de febrer, tindrà lloc a la seu del TERMCAT una nova reunió del Consell Supervisor.

En aquesta reunió s’estudiaran termes de l’àmbit del finançament alternatiu. Concretament, es posaran sobre la taula les propostes acordades a la sessió de normalització de termes d’aquest sector que es va fer al TERMCAT el mes de gener passat, que va reunir terminòlegs i especialistes.

S’estudiaran, entre d’altres, propostes com ara fons de deute (per a l’anglès debt fund), finançament per factures (per a invoice trading), capital llavor (per a seed capital), serveis per capital (per a sweat equity), publicitat per capital (per a media for equity), clàusula de recuperació (per a clawback), taxa llindar (per a hurdle rate) o opció de revaloració (per a ratchet option).

Si teniu interès a conèixer més detalls sobre aquesta terminologia, o si sou experts en la matèria i voleu fer-nos arribar la vostra opinió, us podeu posar en contacte amb nosaltres per mitjà de la Bústia de suggeriments.

El Consell Supervisor és l’òrgan encarregat de la fixació de la terminologia en llengua catalana, integrat per membres designats per l’Institut d’Estudis Catalans i membres del TERMCAT.